Om oss

OneSole AS utvikler og selger ortopediske såler, samt diverse produkter innen trening og helse. Vi er fysioterapeuter og osteopater som har lang erfaring med både forebyggende, behandlende og rehabiliterende arbeid. Vi har blant annet jobbet mye med idrettsutøvere både innen bredde og toppidrett. Etter å ha jobbet med flere typer ortopediske såler, bestemte vi oss for å lage vårt eget sålekonsept. Sålekonseptet har vi kalt OneSole. 

Nå har det allerede kommet to forskjellige OneSole modeller på markedet. Vi har kalt modellene for OneSole Work og OneSole Active. Begge sålemodellene har meget gode dempe- og støtteegenskaper og passer godt i joggesko, fjellsko og arbeidssko. Work er imidlertid mer tilpasset de som står og går mye på hardt underlag, f.eks. industriarbeidere. Active er mer tilpasset mosjonister og idrettsutøvere. Den er noe tynnere enn Work og vil derfor passe inn i flere typer sko med litt mindre plass.

Vi holder kontinuerlig på med produktutvikling og det vil komme nye produkter etterhvert. Vi har valgt å utvikle produkter som vi mener langt på vei kan dekke behovet til våre kunder når det gjelder å ta vare på eller forbedre egen helse med enkle grep.     

Vi lager avtaler med terapeuter, bedrifter og organisasjoner som f.eks. idrettslag og kan holde foredrag, klubbkvelder o.l. dersom dette er ønskelig! Ved kjøp av større kvantum er det selvfølgelig rabattordninger. Pris avtales i hvert enkelt tilfelle da vi skreddersyr pakkeløsninger etter ønske fra kundene.

Produktene våre kan man kjøpe på www.onesole.no og ved klinikkene; Altiusklinikken AS, www.altiusklinikken.no  (Hamar) eller Teamklinikken (Holmestrand).

Vi ønsker å utvikle oss og bli bedre, så hvis du har noe konstruktivt å komme med, om det skulle være ros eller ris, vil vi gjerne høre fra deg!

Kopirett © 2011 OneSole AS. Alle rettigheter reservert | Utviklet av Cateno AS